
 
       

 

 

Questions/Responses No. 3 to the 

Invitation for Bids (IFB) K21-0030-25 

Disinfectant wipes for Covid-19 

 

Ladies and Gentlemen: 

          The following questions for the above referenced RFP were received by e-mail and 
are answered and posted for all prospective Offerors.  The statements and interpretations 
contained in the following responses to questions are not binding on the Maryland Judiciary 
unless the RFP is expressly amended.  Nothing in the Maryland Judiciary’s response to these 
questions is to be construed as agreement to or acceptance by the Maryland Judiciary of any 
statement or interpretation on the part of the Offeror asking the question. 
 

1. Question: We are responding to this requirement, and I wanted to ask if you plan to 
assign a single or multiple BPA's? 

 

Response: As per section 2.1.1, we are selecting one Contractor. 

 
2. Question: Are contractors paid monthly or per order? 

 

Response: Payments to the Contractor should be made no later than thirty days after 
acceptance of the deliverable and receipt of proper invoice from the Contractor. 
Charges for late payment of invoices are prohibited.   

 

 

 
Issued by: Valerie L. Mitchell 
Procurement Officer 
September 28, 2020 


