
 

 

Questions/Responses No. 1 to the 

Request for Proposals (RFP) K21-0034-29 

Building Lease JIS 

 

Ladies and Gentlemen: 

          The following questions for the above referenced RFP were received by e-mail and 

are answered and posted for all prospective Offerors.  The statements and interpretations 

contained in the following responses to questions are not binding on the Maryland Judiciary 

unless the RFP is expressly amended.  Nothing in the Maryland Judiciary’s response to these 

questions is to be construed as agreement to or acceptance by the Maryland Judiciary of any 

statement or interpretation on the part of the Offeror asking the question. 

 

1. Question: Is the current location (2661 Riva Road) able to participate in the 

procurement? 

Response: See sections 2.1 and 2.2 for building requirements. 

2. Question: Also, on a broader level, is the State of Maryland required to advertise all 

lease actions, regardless of whether the agency intends to remain in the same 

location? 

Response: The Maryland Judiciary advertises procurements in accordance with its 

established Procurement Policy. 

 
 

 

 

 

Issued by: Lisa Lee 

Procurement Officer 

December 28, 2020 


